MaKeKo 1-9 Kompassi-digikokeet, ak, yk, lu –

Sanoma Pro

Aihe: MaKeKo 1-9 Kompassi-digikokeet – Sanoma Pro,  https://www.maol.fi/timetable/event/sanoma-pro-teksti-tulee-myohemmin/

Kuvaus: Tervetuloa tutustumaan uusiin digitaalisiin MaKeKo-kokeisiin!

MaKeKo tulee sanoista matematiikan keskeisen aineksen kokeet, ja niiden tarkoitus on auttaa opettajaa opetuksen suunnittelussa ja matematiikan tuen tarpeiden kartoittamisessa. Kokeet ovat nyt ensi kertaa käytettävissä digikokeina, mikä helpottaa merkittävästi opettajan tarkistusurakkaa perinteisiin kokeisiin verrattuna. Digitalisoinnin yhteydessä kokeet on myös päivitetty vastaamaan uutta opetussuunnitelmaa.

 

Työpajassamme saat kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, mitä MaKeKo-kokeet ovat, mihin tarpeisiin ne vastaavat ja kuinka niitä käytetään. Näet havainnollisesti koko koeprosessin sekä saat vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

 

Miten koe julkaistaan oppilaille?

Miten oppilas suorittaa digikokeen?

Miten opettaja tulkitsee ja hyödyntää kokeen tuloksia?

 

Samalla tutustut myös Kompassi-digikoealustaamme, jota käytetään arvioinnin välineenä muutenkin kuin MaKeKo-digikokeissa.

 

Saat työpajasta parhaimman hyödyn ottamalla mukaan oman laitteesi (kannettava tietokone tai tabletti), johon on asennettu valmiiksi Chrome- tai Firefox-selain. Tunnukset saat kouluttajalta paikan päällä.

 

Työpajan pitäjä: Reena Linna

 

Omat välineet: oma tietokone mukaan

Aine ja taso: ma, ak, yk, lu

Event Timeslots (1)

Sanoma Pro Oy

Tilastokeskus

-