MAOL ry hakee viestinnän harjoittelijaa

Matemaattisten Aineiden Opettajien Liito MAOL ry ja sen kustannusyhtiö MFKA-Kustannus Oy etsivät joukkoonsa viestinnän harjoittelijaa. Olet mukana kolmen henkilön tiimissä ja tulet toimimaan Dimension päätoimittajan alaisuudessa.

 

Etsimme tiimiimme harjoittelijaa, joka on mukana MAOL:n ja MFKA-Kustannus Oy:n kotisivu-uudistuksessa, digiDimension toimituksessa, MAOL:n viestinnässä sekä MFKA-Kustannus Oy:n markkinoinnissa. Tehtävään kuuluu myös mahdollisuuksien mukaan muut toimistotyöt. Työssä pääset siis tutustumaan monipuolisesti viestinnän eri osa-alueisiin.

 

Odotamme, että olet korkeakouluopiskelija soveltuvalla opintotaustalla. Olet nopea tekstintuottaja ja sosiaalisen median kanavat ovat käytössäsi aktiivisesti. Tämän lisäksi edellytämme, että sinulla on valmius työskennellä itsenäisesti erilaisissa tehtävissä, visuaalista silmää ja tiimityötaitoja.

 

Työ on osa-aikaista (väh. 15 h / vko) tai tarvittaessa myös kokopäiväinen työharjoittelu. Meillä on käytössä joustava työaika ja tarvittaessa se joustaa opintojesi tarpeiden mukaan. Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Pasilassa, osoitteessa Asemamiehenkatu 4, Helsinki.

 

Kiinnostuitko paikasta? Vapaamuotoiset hakemukset ja cv:t tulee lähettää viimeistään 20.1. sähköpostiosoitteeseen jasmin.valimaki@maol.fi.