MAOL Pirkanmaa ry ehdottaa Tuula Havosta hallituksen 2. varapuheenjohtajaksi

 

Tuula kokenut peruskoulun matemaattisten aineiden opettaja, joka työskentelee Ylöjärven Yhtenäiskoulussa. Hän toiminut Maolin OPS-työryhmässä ja Fysiikka-kemiatoimikunnassa. Tuula on toiminut Opetushallituksen OPS-työryhmissä, työstämässä valtakunnallista opetussuunnitelmaa peruskoulun fysiikan ja kemian opetukseen. Tämä kokemus on kehittänyt häntä sekä opettajana että antanut rohkeutta ryhtyä itse kouluttajaksi.

 

Nykyinen OPS-uudistus korostaa tieto- ja viestintäteknisten taitojen merkitystä kaikkien matemaattisten aineiden opiskelussa. Hänen koordinoimanaan tälläkin hetkellä koulutetaan peruskoulun matemaattisten aineiden opettajia ympäri Suomea.

 

Tällä hetkellä Tuula on toista vuotta MAOL-hallituksen jäsenenä ja vastaa Opetushallituksen tukemien peruskoulun koulutusten suunnittelusta, sisällöistä ja niiden toteutuksesta yhteistyössä kerhojen kanssa. Kouluttajana hän on tutustunut paikalliskerhoihin ja havainnut, miten tärkeää työtä kerhot tekevät. Tämän kokemuksen myötä MAOL-Pirkanmaa ry katsoo, että Tuula on erinomainen henkilö toimimaan MAOL ry:n varapuheenjohtajana.

 

MAOL-Pirkanmaa ry:n hallitus
Puheenjohtaja Janne Venho