Jäsenenä MAOLissa

 

MAOL ry on rekisteröityneiden paikalliskerhojen muodostama liitto. Henkilöjäsenet ovat kerhojen jäseniä. MAOLiin liitytään siis muodollisesti kerhon kautta. Jäseneksi voi liittyä jokainen matemaattisten aineiden opettamisesta kiinnostunut. Liity jäseneksi tai muuta jäsentietojasi tästä.

 

Järjestötyö on arvokas lisä yhteiskunnallemme. Tätä työtä MAOL on tehnyt jo pitkään. ”Kerhotapahtumiin kun vain saadaan lähtemisen kynnys ylitettyä, niin tyypillisesti tilaisuudet antavat enemmän kuin siihen on omaa aikaa käytetty” on usein kuultu kommentti kerhoillan päätteeksi.

 

Matemaattisten aineiden opettajatkin haluavat itselleen mielekästä tekemistä. He haluavat pitää hyviä ihmissuhteita ja nähdä omia aikaansaannoksiaan. Tämän kaiken tarjoaa MAOL kerhoineen.  ”Tule mukaan, MAOL tarvitsee sinua ja luultavasti sinäkin tarvitset kerhon ja liittomme palveluja”. Kerhot antavat monelle uudelle opettajalle sitä vertaistukea mitä opetustyön alkuvaiheessa varmasti kaipaa. Kauemmin mukana olleet arvostavat yhteisöllisyyttämme jota muut aineryhmät välillä jopa kadehtivat.

 

Kerhojen omilla toiminta-alueillaan järjestämät demoillat, laitteiden käyttäjäkoulutus, tekemällä oppiminen ja kerhotapaamiset ovat kerhojen jäsenilleen tarjoamaa palvelua. Erilaisiin kulttuuririentoihin tai illanviettoihin yhdessä samanhenkisten kanssa osallistuminen tuo arvokasta lisää kerhon toimintaan ja antaa jäsenistöllemme virkistystä työssä jaksamiseen.

 

 

MAOL ry: Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 010 322 3160