eKerho

 

 

eKerho on MAOL:n perustama kerhotoiminnan kehittämishanke.

 

eKerho tarjoaa MAOL-paikalliskerhojen käyttöön verkkotyökaluja, kuten mahdollisuuden järjestää kerhoilta verkossa (reaaliaikainen chat) tai vaikkapa yo-kokeiden pisteytyskokous yhdessä naapurikerhojen kanssa. eKerhon tarjoamilla erilaisilla sähköisillä työkaluilla voi tehdä esimerkiksi verkkokyselyjä jäsenistölle.

 

eKerho tarjoaa jäsenistölle kanavan olla mukana MAOL:n toiminnassa ajasta ja paikasta riippumattomasti. eKerhon alle voidaan perustaa vaikkapa tietotekniikan opettajien oma valtakunnallinen kerho. Voimme järjestää myös verkkokursseja pedagogisista aiheista.

 

eKerhon yhteydessä voitaisiin toteuttaa myös oppilastoimintaa, vaikkapa kilpailutehtävien verkkokurssi ei-erikoiskoulujen lahjakkaille oppilaille.

 

Liity eKerhon jäseneksi ja tule ideoimaan verkkotoimintaa meille kaikille!

 

Tekniikka ei aseta rajoituksia, sillä eKerho etsii ja ottaa käyttöönsä kuhunkin toimintoon parhaiten sopivan työkalun. Liittyä voivat kaikki MAOL:n jäsenet ja MAOL:n yhteistyötahot.

 

Oman kerhon toiminnasta kertova kalenteri on oiva tapa saada tiedotus kehojen jäsenille ajantasalle, jos kerholla ei ole omia kotisivuja.

 

Kotisivut

 

Yhteisö

 

Liittymislomake

MAOL ry: Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, puh. 010 322 3160